top of page
Förstabild.jpg

Varsamt får du hjälp att hitta vägen in i din egen morgon- och kvällspraktik. En praktik som hjälper dig att möta livets alla delar med mer mjukhet, lugn & medkänsla.

mellanpil neråt_edited.jpg
Meditation, rörelse & vila

Starta varje dag genom att börja fråga dig "vad vill jag ha ut utav den här dagen?". "Vad vill jag vara och vad vill jag leva?" Det kan låta enkelt men det förändrar riktningen på vårat liv på ett fundamentalt sätt. Att sedan ge oss tid för att nära våra behov, ge kroppen näring genom rörelse och vila och, inte minst, försöka hitta en plats inom oss av stillhet, vakenhet och klarhet. Det gör underverk för själen. För helt plötsligt finns det rum för OSS, för vår essens om du vill. För det som pockar och längtar och vill, men som vi oftast inte är så bra på att lyssna till i vardagen. Den här kursen är ett startsteg ut på den resan; mot mer glädje, frihet och närvaro. 

Genom små görbara steg, så små att det finns reell möjlighet att karva ut den ur kalendern och med support längs hela vägen så lägger vi grunden till en rutin som grundar oss tillbaka till oss själva. Man kan säga att vi stegvis börjar hitta väggkontakten och stoppa i sladden innan vi börjar köra dammsugaren. Genom att tillåta glädjen att vara vår vägvisare hittar vi närmare det vi längtar efter och vill på riktigt. Små steg, ett i taget, gör vi livet lite enklare. Och förhoppningsvis mycket roligare. 

Varmt välkommen till en nystart tillsammans. 

3 veckor av
meditation & rörelse

kursenINNEHÅLLER

GUIDADE MEDITATIONER

Varje vecka får du tillgång till en ny morgon- och kvällsmeditation som bygger på varandra för att mjukt hitta in i din praktik.

VERKTYG

Varje vecka kommer ha ett eget fokus där du också får tillgång till verktyg för att hantera utmaningar och stärka kontakten med dig själv genom hela dagen.

RÖRELSE

Du får med dig en yogaklass med mjuk rörelse för att starta dagen och en lugn yinklass för att varva ner och avsluta dagen.

TANKE FÖR DAGEN

Varje dag får du ett tema, eller en tanke att ta med dig under dagen. Ett ankare till använda för att hjälpa dig mot val som är förankrade i hela dig.

if your compassion.jpg
mellanpil ovan_edited.jpg

Undrar du över någonting?

Är det någonting du funderar över så är du givetvis varmt välkommen att höra av dig.

nederkant.jpg
bottom of page